Vi er en veletablert bedrift med 5 dedikerte ansatte, inkludert 3 fagfolk med svennebrev og 2 engasjerte lærlinger. Vi har et sterkt kontaktnettverk som gir oss en unik innsikt og erfaring i bransjen. Vi er drevet av vår visjon om kvalitet, dyktighet og yrkesstolthet, verdier vi er dedikerte til å levere gjennom vårt arbeid. Utforsk våre tjenester og oppdag hvorfor vårt team er det rette valget for ditt prosjekt!

Vårt tømrerfirma

Vår suksesshistorie begynte som et enkeltpersonforetak i 2015, drevet av et sterkt ønske om å levere kvalitetstjenester til våre kunder. Gjennom dedikasjon, hardt arbeid og en stadig voksende kundebase, utviklet vi oss raskt til å bli anerkjent som et pålitelig tømrerfirma i lokalsamfunnet. I 2018 tok vi et stort skritt ved å endre vår struktur til et aksjeselskap (AS). Vi er eksperter innen nybygg, tilbygg, restauering, dør- og vindusbytte, takrenovering og etterisolering.

Ta kontakt

Vår forpliktelse

Vår forpliktelse til kvalitet og tillitt gjenspeiles i alle tjenestene vi tilbyr. Uansett om det er nybygg, tilbygg eller renovering, går vi grundig til verks for å sikre at hver oppgave utføres med presisjon. Fra det øyeblikket vi tar på oss prosjektet, fokuserer vi på detaljer og kvalitet i arbeidet. I tillegg tilbyr vi rådgivning, fra design og materialvalg, til kostnadseffektive løsninger, slik at våre kunder skal føle seg trygge gjennom hele prosessen. Uansett størrelse på prosjektet, kan du være sikker på at vårt tømrerfirma ikke bare spikrer planker, men også kvalitet i hvert eneste prosjekt!

Ta kontakt

Vil du ha hjelp fra oss?

Ta kontakt med oss og fortell oss hva vi kan hjelpe deg med.

Vi ser frem til å hjelpe deg!